HCA låsesmed

Privat

Privat låsearbejde er for os synonymt med, at vores privatkunder skal have den bedste behandling og den bedste låseservice. Der kan være mange grunde til, at du som privatkunde har brug for et firma som H. C. Andersens Låsesmed. Det kan være, at du netop har købt et nyt hus og måske ønsker at ændre låsene. Er låsene i god stand, kan vi omkode dem. Så sparer du penge.

Der er flere grunde til, at det er værd at udskifte en dørlås. Det kan være, at din lås efterhånden har mange år på bagen. Normalt siger man, at hvis låsen er mere end 10 år, bør du udskifte den. Mere åbenlyse grunde til, at låsen skal skiftes ud kan være, at den er åbenlyst defekt, måske endda beskadiget efter at nogen har forsøgt at tvinge sig adgang til dit hjem.

I så fald er det nødvendigt at få skiftet låsene ud. Du kan vælge at få udskiftet dine låse til forskellige låse. Blandt andet kan du vælge en indstukket lås, som er en slags lås der sidder inde i selve døren. En sådan løsning vil ofte kræve, at man skifter hele døren ud.

Med H. C. Andersens Låsesmed har du også mulighed for at få en ekstra lås. En ekstra lås omfatter blandt andet den type, som er udesikret. Det, som det vil sige, at have en udesikret lås er, at denne lås kan blive låst indefra med nøgle. Dermed sikrer du dit hjem yderligere mod indbrud. 

Måske går du med tanker om at du godt vil have mere sikkerhed i din kælder. Det kan du få ved at få monteret en kasselås. Alternativt kan du få lavet en anden slags lås på din terrassedør.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud