FAQ

I vores FAQ kan få du svar på de spørgsmål, vores kunder ofte stiller os.
Er der mere, du har brug for at vide, er du meget velkommen til at kontakte os!

generelt

Vi udfører gerne arbejde i hele Danmark. Bor du i indre København (Kbh K., N., NV, S, V og Ø) er kørsel ud til dig inkluderet i prisen for projektet. For øvrige adresser bliver transportudgift indregnet i projektets pris. H.C. Andersen Koncernen er en bæredygtighed virksomhed, der ønsker at minimere klimabelastningen. Vores firmabiler er nøje udvalgt efter brændstoføkonomi, og af vores kørselsudgift går en vis procentdel til at klimakompensere. 

Indhent et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular, så kan du danne dig et overblik over hvad udgifterne for at udføre arbejde på din adresse bliver. 

Hvis man bor uden for områderne Kbh. K., V., Ø., N. samt NV, så betaler man for kørsel fra vort kontor i Sølvgade eller på Vallensbækvej.

Ja, det gør vi. Og vi går meget op i bæredygtighed. Vi har fået lagt en bæredygtig profil af vækstkonsulenterne fra Væksthuset Rosendal & Co A/S, og vi går meget op i at vores samarbejdspartnere også har en bæredygtig profil.

Du finder H. C. Andersen-koncernen centralt i København. Vi har adresse på Sølvgade 102, et stenkast fra Fredensbro. Se vores kontakteside for et interaktivt kort over vores beliggenhed.

Ja. Vi har selvfølgelig en erhvervsforsikring, der dækker enhver skade eller bortkomst af dine ejendele imens vi udfører arbejde for dig. Ønsker du at vide præcist hvordan du er dækket ind, så send os en mail på: kr@hc-a.dk

Ja, det kan man naturligvis godt, både som privatkunde og erhvervskunde.

Oplåsning af dør

Hos H. C. Andersens Låsesmed ved vi, hvor ærgerligt det er at få låst sig ude. Derfor bestræber vi os på at være ude ved dig, så hurtigt vi kan. Vi har base i hovedstaden, og derfor kan du opleve længere ventetid på låsesmeden, hvis han skal køre længere væk.

Vores medarbejdere har mange års erfaring med tilkald og åbner din dør så skånsomt som overhovedet muligt, så du ikke får beskadiget låsen og hæfter for mislighold i en eventuel lejelejlighed.

Det kan du sagtens. H. C. Andersens låsesmede er et veletableret firma, der både kører i dagtimerne og som tilkald. Vores udkørselstid er yderst rimelig, hvis du befinder dig i hovedstadsområdet – og vores medarbejdere er behagelige mennesker med empati og overskud, som du kan være fuldstændig tryg ved at ringe til.

Så ring til os – så hjælper vi dig godt hjem.

Ring til H. C. Andersens Låsesmede så hurtigt, som du kan. Vi tager din henvendelse alvorligt og sender omgående en mand af sted, så du kan få skiftet låsen. Hurtig handling er vigtigt for at forhindre ubudne gæster i dit hjem. Desuden er det vigtigt for os, at vores låsekunder er trygge – og ikke bekymrer sig om hjemmets sikkerhed.

Det gør vi absolut. H. C. Andersens Låsesmede har et højt kundefokus, og vi ønsker at skabe gode historier. Når du viser os den tillid at hyre os, rykker vi selvfølgelig ud til aftalt tid – eller adviserer dig i god tid om eventuel sygdom eller aflysning.

Det kan vi sagtens finde ud af. Det væsentligste for os er som bekendt at du får den bedst mulige kundeservice – og foretrækker du at sende et billede og blive hjulpet til selvhjælp, så du ikke behøver at vente på låsesmeden, hjælper vores fagfolk naturligvis gerne.

Ring gerne til os fra start af, og så aftaler vi nærmere, hvis du ønsker telefonisk vejledning. Der er ingen ubehagelige gebyrer eller skjulte merpriser ved en telefonsamtale med os.

Vi tilbyder erhvervsrettede løsninger med forsikringsgodkendte låse. H. C. Andersens Låsesmede hjælper din virksomhed med at blive sikret. Kontakt os – vi har nøglen til din nye lås.

Vi tilbyder erhvervsrettede løsninger med forsikringsgodkendte låse. H. C. Andersens Låsesmede hjælper din virksomhed med at blive sikret. Kontakt os – vi har nøglen til din nye lås.

Sikring af boliger

Vores honorar afhænger af flere parametre. Herunder arbejdstimer, type af lås der er indkøbt, antallet af nøgler samt eventuelle materialer til montering. Du er velkommen til at kontakte os for et tilbud på opgaven – det er helt gratis og fuldstændig uforpligtende.

Det er et temperamentspørgsmål. Men hos H. C. Andersens Låsesmede har vi bevidst valgt ikke at over- eller undersikre vores kunder med en lås. Det er ikke troværdigt – og især med boligsikkerhed bør man ikke sælge folk noget, der ikke matcher dem.

Overvejer du at investere i en speciallås, er det rart at vide at det har indflydelse på ekstranøglerne. Bestemte nøgletyper kan nemlig ikke uden videre kopieres i hælebare osv  – og vil derfor skulle laves af en fagperson med højere timepris.

Omvendt er en traditionel cylinderlås, som de fleste kender den fra eksempelvis Ruko, relativt nem at montere og kan derfor være en prisvenlig løsning, som du næppe har de store uforudsete udgifter til. De kan dog kræve en totaludskiftning, hvis dine nøgler bliver stjålet og du vil være sikker på, at nøglerne ikke er kopieret ude i byen.

En sikkerhedskæde er et supplement til den almindelige lås. Den er velegnet til dig der bor i et udsat boligområde, og gerne vil føle dig mere sikker. Den er også et udmærket valg, hvis du vil kommunikere med døren på klem – uden at lukke en fremmed ind.

H. C. Andersens Låsesmede monterer gerne sikkerhedskæder og ekstra dørlåse. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på hvordan vi kan få dig til at føle dig mere hjemme.

Ja, det gør vi. Vores uddannede låsesmede har erfaring med at montere dørspioner i mange typer døre – og de er så kompetente, at de borer uden at beskadige døren. Dette er vigtigt at tage højde for, hvis du bor i lejebolig og ønsker at få dit depositum tilbage.

Kontakt os, så fortæller vi mere om hvordan du får et sikkert udsyn til din dørtærskel.

Det gør nogle af vores samarbejdspartnere, ja. Men kontakt H. C. Andersens Låsesmede, så sørger vi for en favorabel pris. Du skal kunne føle dig godt hjemme.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud