HCA låsesmed

Erhverv

Det er ikke kun vores private kunder, som er glade for den service, som vi udfører hos H. C. Andersens Låsesmed. Også kunder inden for erhverv har igennem tiden været meget tilfredse med det arbejde, som vi har udført for dem.

Når det kommer til erhverv så vil det altid være sådan, at det er en mere kompleks opgave, som vi skal udføre. For en hver organisation og virksomhed er forskellig og dette skal der tages højde i når det kommer til de låsesystemer som skal installeres. Derfor går vi meget op i at have en god kommunikation med vores erhvervskunder så vi helt forstår deres behov og den type virksomhed de har. På den måde kan vi levere den bedste service og levere det produkt, som passer bedst til netop denne organisation.

Hvis man arbejder et sted, hvor der konstant går folk ind og ud og hvor der hele tiden er mange mennesker så vil dette kræve en større kompleksitet i forhold til det låseservice som skal installeres. Mange organisationer har kontorer forskellige steder i samme by eller endda i helt forskellige byer. Og denne moderne mode at drive virksomhed på er selvfølgelig noget som vi understøtter hos H. C. Andersens Låsesmed. Det gør vi på den måde, at vi sagtens kan servicere en organisation med kontorer forskellige steder og vi tager os af låseservice for denne slags virksomheder. Vi tilbyder døgnvagt, som hele døgnet kan sørge for, at sikkerheden i din virksomhed er i top.

Når det kommer til erhverv er vi meget opmærksomme på, at sikkerhed er en meget vigtig faktor. I en virksomhed kan der være arkiver, som er meget vigtige og som man ikke ønsker at andre skal få adgang til og man ønsker naturligvis også at beskytte sine medarbejdere på bedst mulig måde. Og her går det jo ikke, at folk som ikke har noget at gøre i virksomheden går rundt på må og få. Et sikkerhedssystem, som vi hos H. C. Andersens Låsesmed kan hjælpe dig med, gør, at din virksomhed altid er sikker.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud